lördag, april 28

FUENGIROLA DAY 4

Bilderna från vår fjärde dag är inte direkt någonting att hurra för. Egentligen innebar fotande den 1. April extremt snygga bilder från beachen. Nå, sånt är livet. Kanske vi överlever.

Vi började i alla fall dagen med vår vanliga lyxiga frukost på balkongen. Söndagen var den varmaste och soligaste dagen under hela vår resa, vilket passade oss alldeles utmärkt iom att precis allting i stan var stängt. Så vi började dagen i bikini redan vid frukost och tog sedan vårt pick och pack och vår kritvita, solkrämiga hy ner till stranden för en slö och slapp beachdag.

IMG_4974IMG_4982IMG_4979IMG_5004IMG_5032

Och skönt var det. Att bara ligga i solen och grilla sig i en hel dag utan att tänka på något överhuvudtaget. Vi läste, lyssnade på musik och ja, gjorde allt det där man brukar på stranden på en semester. Vi vågade oss tom ut i det iskalla vattnet båda två.

Som sagt var det ju dessutom första april också. Säger bara att mamma hamnade brutalt ut för ett hysteriskt samtal från två desperata tjejer i Spanien, som blivit utkastade från sitt hotell. Förlåt mamma. Sen gjorde Mikko Leppilampi tydligen också ett besök på stranden i Fuengirola. Vem hade trott det? ;-) Ja, måste väl medge att den här skämtaren också blev lurad. Men det skall inte hända på nytt!

IMGP0191IMGP0194IMGP0253IMGP0258
vårt hotell Stella Maris

Egentligen känns det som om vi åt kring 70% av vår semester och verkligheten skiljer sig nödvändigtvis inte särskilt mycket från den känslan. Men maten där var så sjukt billig och så otroligt god och är det inte just vad man skall göra på resor? Well anyway, söndagslunch åt vi på restaurangen nere i vårt hotell. Varken jag eller Kari hade varken ork eller lust att ta oss någonstans längre bort. Och det var definitivt ett mycket bra val vi gjorde.

IMGP0244IMGP0246IMGP0225IMGP0250IMGP0219IMGP0228

Eftermiddagen spenderade vi också på stranden och kvällen gick ganska långt slöandes på rummet. En riktigt slö söndag var det. Så slö att vi inte ens tog fram kameran, med undantag av att Kati tagit några fina bilder av kvällssolen från vår balkong. Nå ja, kanske vi överlever det också. Mera fina bilder av smink, vin, festligheter och mat som alla säkert så gärna vill se finns sen av följande dagar. En rolig kväll och natt hade vi igen, liksom alla de gångna kvällarna och nätterna. Lite synd var det att vi lämnade kameran på rummet. Men som sagt, det finns ännu mycket ni kommer att få se.

IMG_5043 IMG_5048


---
Fortsättning följer    

Inga kommentarer: