tisdag, juli 24

LOPPISTIME!

Eftersom jag är en person som lätt samlar på sig lite det ena och det andra, för att inte tala om min överfulla garderob, brukar jag åtgärda situationen med några loppisbesök i året för att sälja bort allt mer eller mindre onödigt som jag bra kan leva utan. Nu när jag dessutom skall bort till hösten och kommer att ha en vän att flytta in i lägenheten medan jag är borta, måste definitivt mycket bort.

Så nu har jag faktiskt bokat loppisbord för en hel vecka på Kaivarin Kanuuna!
tradg3-825x600_large6796037260_e9cbcab8a2_b_largetumblr_lgdboqc4jZ1qzrkblo1_1280_large
6810905613_bb2c0b5d1d_b_largelintypocket.wordpress_large6255008848_43dc90f7eb_z_large
weheartit
Bestämde mig alltså för att hyra ett bord i en hel vecka och bära dit precis allt jag inte behöver. Kaivarin Kanuuna är ett trevligt ställe vid Brunnsparken och jag brukar alltid själv göra fantastiska fynd där. Så varför inte sälja bra också? Lite extra förtjänst är ju heller aldrig illa.

Så från och med nästa lördag den 28. juli och en vecka framåt hittar man lådvis med min egendom på loppis, så gå dit och fynda om ni inte har annat för er. Nå, nu är programmet för den här veckan åtminstone bestämt när alla tusentals grejer skall prissättas och gås igenom. Men det blir säkert riktigt kul också!

6 kommentarer:

rebecca sa...

Smart :) Finns alltid grejer man kan göra sig av med..!

Steffi sa...

jep, det finns det. Alldeles för mycket känns det som :D

Frida sa...

Aww, schmucks! Jag är borta i två veckor fr.o.m. följande fredag :( Du skulle förstås inte orka fota allt du tänker sälja och lägga upp det på bloggen så att man kan ta sig en titt? ;)

Steffi sa...

ALLT jag säljer kan jag nog inte, minst tio IKEApåsar med allt mellan himmel och jord och där är inte ännu ens mina egna grejer utan allt från vår källare hemma :D Men kan nog tänka mig att lägga upp vissa delar åtminstone, speciellt av vad jag säljer av mitt egna stuff. Vad skulle du vara intresserad att se typ? :)

Frida sa...

Om du har intressanta böcker till salu skulle jag definitivt kolla igenom dem. :) Sedan typ leggings som går att använda både till vardags och jumppande och knappskjortor. This out of the top of my mind...ska försöka skicka Stella till loppisen åtminstone! :D

Malin Aurora sa...

Åh vad mysigt!