måndag, maj 6

SOMETHING ABOUT...

Hola folks! Ja jag lever, ni behöver inte oroa er! Efter att ha fått några ängsliga meddelanden av min kära mamma om att jag inte uppdaterat bloggen på alldeles för många dagar och hon därför undrar ifall jag lever, tänkte jag att det ju kanske verkligen är på tiden att påminna er alla om min existens. 

Min vecka har verkligen varit fullspäckad med program: jobb, jobb, en ledig, ytterst minnesvärd wapp tillsammans med både nya och gamla kompisar, några Malaga-besök och därmed alltför många timmar spenderade bland kläderna i Primark, mera jobb, solande, filmkvällar, vilda djur, sena nätter och vackra soluppgångar. Låter som äkta sommar med andra ord eller hur? Minus jobbet då. 

 Jag har dessutom hunnit skypa med finaste Katarina och sakna henne något så otroligt, sitta en hel del på internet-cafeer och klä ut mig till geek en fredag på jobbet.

 Ätit godis i glädjen över att inte godsaksstrejka under den här resan och njutit av det vackra vädret. Som förresten äntligen visar små tecken på att det verkligen håller på att bli sommar här också! +25 ftw!

Vacker kvällssol och lite hälsosammare alternativ också vid sidan om all kebab och hamburgare och godis jag satt i mig de gånga veckorna!

Jag lovar försöka blogga lite mer aktivt nu i veckan. Känns lite galet att jag faktiskt bara varit här i två hela veckor, känns som att jag hunnit med så otroligt mycket, lärt känna så många nya människor och fått ett helt nytt liv så fort. Men det känns bra och jag ser fram emot den kommande veckan och tror den kommer bli minst lika lyckad som de som gått!

3 kommentarer:

Jenni sa...

Jag instämmer med mamma: we want more! Jag behöver läsa om nätterna då jag vakar med Oscar ;-)! Njut! Kram

Katarina sa...

Puss puss

Steffi sa...

lovar försöka förbättra mig!! :) kram!