onsdag, december 11

You can never have enough London memories.

 Och så är det dags för dagens dos röda bussar och söta små Pimlico-gator.
Vi började morgonen med att springa ner till Leicester Square. Någon London-freak som gissar orsaken? 

Och började sedan vår riktiga första SHOPPINGDAG. Med Beyond Retro förstås.

Åt lunch på Wahaca, ett bland London-bor populärt vege-mexikanskt ställe.

Efter alla desså år var jag äntligen där. Hej underkläds-paradis.

Victorias Secret var kanske det bästa som någonsin hänt mig. Nå, kanske lite överdrivet, men ni förstår poängen va? Världens finaste underkläder och sötaste små tjejiga grejer i mängder. Katarina hade så rätt när hon varnat mig om att "man helt plötsligt bara inte kan leva utan och så gränslöst mycket behöver den där vanliga rosa tishan". Kunde ha köpt ALLT. Min varning till er är att aldrig shoppa underkläder på VS ifall ni inte är mentalt redo att göra det hela resten av livet. Bara som ett litet tips!

Vi gjorde en shoppingrunda på Oxford Street och såg världens häftigaste underground-tunnel med målningar som beskriver stadens historia. 

Tillbaka på hotellet för att göra oss i ordning för kvällen som kom att innehålla...

...Wicked!! Att se musikal är ett absolut måste i London, så sjukt fantastiska är de. Om du är i London och inte är så noga med dag/föreställning, rekommenderar jag att ta en sväng via half-price-ticket luckorna vid Leicester Square under förmiddagen. De säljer biljetter till kvällens föreställningar till -50% och du har då chansen att nappa åt dig bästa platser för löjliga priser. Våra biljetter kostade £40 styck och platserna var ju typ sjukt bra. 

Innan föreställningen åt vi middag i kanske världens mysigaste restaurang, Giraffe, riktigt intill teatern i Victoria. Det finns förresten rätt många riktigt bra restauranger med okej priser runt om i trakten. 

Mango-lime daiquiri <3 Och inget att klaga på maten heller. 

Wicked var något obeskrivligt. Den. Bästa. Musikalen. Jag. Sett. Någonsin. Se den. Alla. 

Hem via vår söta närpub och så var det med den dagen. 

1 kommentar:

Katarina sa...

ååääääähhhh mä en kestä memory overload