tisdag, augusti 20

Benalmadena tour!

 Lite mera små dags-utfärder. En dag för någon tid sedan gjorde vi en liten resa till Benalmadena med de här två herrarna för att först vandra runt staden utan egentligt mål och sedan senare spendera några vilda timmar bland karuseller och spökhus.

 Började med att promenera genom en av de finaste parkerna jag varit i på ett tag. Parque de Paloma, fågelparken, är mitt i Benalmadena med några söta djur här och där, mycket fåglar, speciellt exotiska gräsänder, och stora gräsplan. Något man inte ser alltför mycket av här.

Sedan en lång vandring ner mot hamnen. Vi dog smått i hettan.

 Men vi kom fram. Såg många sjuka båtar, vatten och människor. Många, många människor. Vi tog en dyr lunch i centrum och tog en eller annan sväng i strandbutikerna.

Och sen, när solen började gå ner, kom vi äntligen fram till vår destination: Tivoli World. Sist och slutligen fanns det inte alltför många häftiga attraktioner i den relativt lilla nöjesparken, men jag måste säga att till exempel skräckhuset med levande människor som skådespelare var kanske något av det häftigaste jag upplevt på ett bra tag.

Inga kommentarer: